Wie ben ik?

Mijn naam is Emrah K., ik ben geboren en wonende in Doetinchem. Hier ben ik opgegroeid en toen destijds begonnen aan mijn opleidingen binnen bouwkunde. Mijn timing had niet slechter kunnen zijn, want ik kwam als pas-afgestudeerde midden in de bouwcrisis terecht. Na talloze sollicitaties zonder succes, heb ik besloten om een carrièreswitch te maken. Achteraf was dit het beste wat mij had kunnen gebeuren, want hierdoor ben ik in de zorg terechtgekomen!  

Ervaring als begeleider

Tijdens mijn opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werk’ kon ik aan de slag als activiteiten begeleider. Hier heb ik ervaring op kunnen doen op het gebied van activiteiten bedenken, uitvoeren en evalueren. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik mijn cliënten het beste van dienst kan zijn en zorg op maat aan kan bieden. Hier kunt u mijn groei in de zorg inzien

Hier ben ik nu

Nadat ik een aantal leuke en actieve jaren als activiteitenbegeleider heb beleefd, heb ik besloten om aan de slag te gaan als ambulant zorgverlener. Om mijzelf door te ontwikkelen, wilde ik op verschillende locaties in Nederland te werk kunnen gaan. Zodoende ben ik begonnen als zelfstandige. Je ervaart als zelfstandige dat ieder instelling haar eigen manier van zorgverlening toepast. Als zelfstandige pluk je van elk graantje wat mee. Zo ervaar je van verschillende instellingen de goede en slechte manier van zorg verlenen en ben je in staat om jouw diensten te optimaliseren.

Kom in contact met ons!

Ik wil samen met jou graag naar de mogelijkheid tot een samenwerking kijken. Ik ben door heel Gelderland actief en bereid om te reizen. Mochten jij vrijblijvend kennis willen maken, dan kunt u contact opnemen via e-mail of telefonisch (06 18340933). Ik kijk ernaar uit om kennis met jullie te maken!